Naslovnica Istaknuto IZBORIMO PROMJENE!

IZBORIMO PROMJENE!

804

Poštovani,

            u nedjelju,15. studenog 2020. godine od 7 do 19 sati, bit će održani Općinski izbori na kojima biramo načelnika Općine i članove Općinskog vijeća u našoj općini.

Kada sagledamo sveukupno stanje u našoj općini, jasno je da može i mora bolje, da su nam potrebne promjene koje će unaprijediti i poboljšati životne i radne uvjete u Busovači.

Trebamo biti svjesni da načelnik Općine i Općinsko vijeće odlučuju o svim pitanjima iz nadležnosti Općine, o pitanjima koja su važna za sve nas koji ovdje živimo, za sve nas kojima je Busovača dom.

Također, trebamo biti svjesni da mi, Hrvati u Busovači, već 12 godina ne upravljamo općinom i sredstvima kojima Općina raspolaže, nego to radi Asim Mekić svojevoljno, jer nemamo načelnika i većinu u Općinskom vijeću, zbog čega često nailazimo na opstrukcije i pokušaje umanjivanja značaja i doprinosa koji mi Hrvati dajemo za našu općinu.

Iz tih razloga, predložili smo Vam načelnika Općine i članove Općinskog vijeća koji će se boriti za bolju Busovaču, za promjene, koji će raditi kako bi svima bilo bolje i na dobrobit hrvatskog naroda u Busovači.

Uvjereni smo da s našim Načelnikom, Stipom Krištom, Busovača može izboriti promjene, zajedno s našim vijećnicima i Vašim glasom za svoju budućnost i bolju Busovaču.

Stoga, izlaskom na izbore 15. studenog, pokažimo da smo svjesni potrebe našeg zajedništva u ovim složenim vremenima i odgovornosti za budućnost. Zajedničkim djelovanjem izborimo mjesto načelnika Općine i većinu u Općinskom vijeću, izborimo promjene!

Vi odlučujete izlaskom na izbore i svojim glasom!  

S poštovanjem,                      

OPĆINSKI ODBOR HDZ-a BiH BUSOVAČA