Naslovnica Vijesti BIRAJMO MUDRO, BIRAJMO PROMJENE!

BIRAJMO MUDRO, BIRAJMO PROMJENE!

107
Danas je održan predizborni skup OO HDZ-a BiH Busovača u TO Kaćuni, Gusti grab, Bukovci, Oselište, u povratničkim naseljima čiji su mještani, unatoč svim poteškoćama s kojima su se susretali, i dalje pozitivni, hrabri i spremni za napredak i za promjene, za ljepši i bolji život u ovim naseljima.

„Uvjereni smo da će od 15. studenog izvršna vlast u Općini Busovača na čelu s našim načelnikom Stipom Krištom promijeniti dosadašnju praksu i da će se jednako tretirati potrebe svih stanovnika općine Busovača, što dosada nije bio slučaj. Kako bismo prekinuli navedenu praksu i izborili promjene, pozivamo vas da sljedeće nedjelje izađemo na biračka mjesta i damo svoj glas našem kandidatu za načelnika Stipi Krišti i listi HDZ-a BiH za Općinsko vijeće“, poručili su domaćini današnjeg skupa i ujedno kandidati HDZ-a BiH za OV Busovača: Žarko Katava, predsjednik TO Kaćuni, Gusti grab, Bukovci, Oselište i Irena Čavara, predsjednica TO Mladeži HDZ-a BiH Kaćuni, Gusti grab, Bukovci, Oselište.
Također, istaknuli su da je većina projekata u ovom temeljnom ogranku realizirana uz potporu viših razina vlasti i uz pomoć dužnosnika HDZ-a BiH, te s vrlo malim ili nikakvim sudjelovanjem Općine Busovača. Iskazali su zahvalnost dužnosnicima HDZ-a BiH na kontinuiranoj potpori i s ponosom istaknuli projekt obnove i rekonstrukcije filijalne crkve sv. Nikole Tavelića u povratničkom naselju Čep.

BIRAJMO MUDRO, BIRAJMO PROMJENE!

Danas je održan predizborni skup OO HDZ-a BiH Busovača u TO Kaćuni, Gusti grab,…

Objavljuje HDZ BiH BusovačaNedjelja, 8. studenoga 2020.