Naslovnica Istaknuto IZBORIMO PROMJENE: ZAŠTITIMO DIGNITET SVAKOG HRVATSKOG BRANITELJA

IZBORIMO PROMJENE: ZAŠTITIMO DIGNITET SVAKOG HRVATSKOG BRANITELJA

321
Održan je sastanak s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata predvođenim predsjednikom Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB Busovača Marinko Ćosićem, predsjednikom Udruge nositelja ratnih odličja Domovinskog rata HVO HB Busovača Antom Jurićem i predsjednikom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Busovače Goranom Jurićem. Sastanku je nazočio i predsjednik Zajednice UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo.

Predstavnici udruga prezentirali su aktivnosti koje se provode među braniteljskom populacijom, te iskazali punu potporu kandidatu za načelnika općine Busovača Stipi Krišti i listi kandidata HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača. Na sastanku je razgovarano i o aktualnoj situaciji, braniteljskim pravima, kao i o problemima s kojima se pripadnici HVO-a susreću.
„Općinska uprava treba dati punu potporu radu braniteljskih udruga, i za to ću se, kao budući načelnik, posebno zalagati. Dužni smo zaštititi dostojanstvo svakog našeg branitelja i vrijednosti Domovinskog rata, jer zahvaljujući vama, dragi branitelji, mi smo danas ovdje gdje jesmo, svoji na svome. Veliku žrtvu su dali branitelji za obranu naših domova, a mnogi su založili i svoje živote za našu slobodu. Stoga, i danas budimo jedinstveni i zajedničkim djelovanjem izborimo promjene koje će očuvati i zaštititi dignitet svakog hrvatskog branitelja“, kazao je kandidat za načelnika Stipo Krišto.

IZBORIMO PROMJENE: ZAŠTITIMO DIGNITET SVAKOG HRVATSKOG BRANITELJA

Održan je sastanak s predstavnicima udruga…

Objavljuje HDZ BiH BusovačaSubota, 7. studenoga 2020.