Naslovnica Istaknuto Mikulić: „Puna podrška kandidatkinjama i kandidatima Mladeži HDZ-a BiH u Busovači na...

Mikulić: „Puna podrška kandidatkinjama i kandidatima Mladeži HDZ-a BiH u Busovači na predstojećim Lokalnim izborima 2020.”

114

Jučer je u Busovači održan radni sastanak Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Busovača odnosno kandidatkinja i kandidata iz reda Mladeži HDZ-a BiH iz Busovače na predstojećim Lokalnim izborima u BiH s predsjednikom Mladeži HDZ-a BiH i zastupnikom u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Mariom Mikulićem.

Domaćin sastanka bio je predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Busovača, predsjedatelj OV Busovača i nositelj liste HDZ-a BiH za predstojeće Lokalne izbore Josip Mravak uz predsjednika ŽO Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna Daria Plavčića.

Tema radnog sastanka bili su nadolazeći izbori, aktualni projekti i rad Mladeži HDZ-a BiH u Busovači. Predsjednik OO Mladeži Josip Mravak upoznao je predsjednika Mikulića o kvalitetnom i kontinuiranom radu Mladeži HDZ-a BiH u Busovači te mu predstavio najznačajnije projekte koji su realizirani kroz protekle godine, ali i sad u vrijeme pandemije virusa COVID-19 u kojem je Mladež HDZ-a BiH Busovača bila na pomoći sugrađanima i svima drugima u potrebi.

Predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a BiH ŽSB i kandidat na listi HDZ-a BiH za OV Busovača Dario Plavčić dotaknuo se bitnih tema za rad i funkcioniranje Mladeži HDZ-a BiH u Županiji Središnja Bosna te nazočnima predstavio urađeno kroz protekle dvije godine. Zahvalio je se predsjedniku Mladeži HDZ-a BiH Mariju Mikuliću na svesrdnoj podršci i kvalitetnoj suradnji uz nadu da će se ista nastaviti i u predstojećem periodu.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH i zastupnikom Zastupničkom doma Parlamenta FBiH Mario Mikulić zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici članovima OO Mladeži HDZ-a BiH Busovača i kandidatkinjama i kandidatima na predstojećim izborima.

Pohvalio je kontinuirano kvalitetan rad Mladeži HDZ-a BiH u Busovači te istaknuo kako je OO Mladeži u Busovači jedan od najkvalitetnijih i najbolji u BiH. Uz to, istaknuo je kako prepoznaje aktualni politički trenutak i važnost izbora za Hrvate Busovače te pozvao sve za maksimalnim angažmanom kako bi kandidat HDZ-a BiH za načelnika Općine Busovača Stipo Krišto ostvario pobjedu te lista HDZ-a BiH za OV Busovača predvođena predsjednikom Josipom Mravkom dobila potrebnu podršku i većinu u OV Busovača.

(Mladež HDZ-a BiH)