Naslovnica Istaknuto POSTAVLJENA JAVNA RASVJETA U MZ KAONIK

POSTAVLJENA JAVNA RASVJETA U MZ KAONIK

127

U mjesnoj zajednici Kaonik, na putu od Pošte do Osnovne škole „Kaonik“, postavljena je javna rasvjeta, u dužini od 200 m. Realizacijom ovog projekta, mještani ove mjesne zajednice imaju znatno ljepše i ugodnije uvjete za život, te je poboljšana sigurnost i vidljivost pješaka i vozača u noćnim satima.

„Na inicijativu i zalaganje Nikole Prusca i uz svesrdnu i bezrezervnu potporu predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare i rukovoditelja poslovnice EP HB HB Busovača Bogdana Šantića, izvršeno je osvjetljavanje puta od Pošte prema Osnovnoj školi. Međutim, tu nije kraj ovog iznimno važnog projekta za mještane Kaonika, nego će isti biti nastavljen prema Osnovnoj školi. U ovisnosti od zanimanja i angažmana mještana, u dogledno vrijeme može se realizirati i projekt osvjetljavanja dionice u dužini od 300 m“, kazala je kandidatkinja HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača i predsjednica TO HDZ-a BiH Kaonik Dijana Krišto.

Dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjednica OO HDZ-a BIH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, dopredsjednica ŽO HDZ-a BiH ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača i općinski vijećnik Stipo Krišto i nostelj liste za OV Busovača i predsjednik OV Busovača Josip Mravak posjetili su MZ Kaonik i obišli realizirane projekte, pritom razgovarajući s predsjednicom TO HDZ-a BiH Kaonik Dijanom Krišto i predsjednikom MZ Kaonik Josipom Marićem o projektima koje je potrebno realizirati u narednom razdoblju, na dobrobit svih mještana ove mjesne zajednice.