Naslovnica Istaknuto ZAVRŠENI RADOVI NA VODOVODU „KULA“ – TRAJNO RIJEŠEN PROBLEM VODOOPSKRBE 25 DOMAĆINSTAVA

ZAVRŠENI RADOVI NA VODOVODU „KULA“ – TRAJNO RIJEŠEN PROBLEM VODOOPSKRBE 25 DOMAĆINSTAVA

305

Završeni su radovi na vodovodu „Kula“ u mjesnoj zajednici Kula – Skradno, čime je trajno riješen problem vodoopskrbe i omogućena pitka voda za 25 domaćinstava u ovoj mjesnoj zajednici.

Projekt izgradnje vodovoda Kula u dužini od 1000 metara, financiran je sredstvima iz Vlade Županije Središnja Bosna, uz nesebično zalaganje dužnosnika HDZ-a BiH. Projekt je rađen u tri faze: izgradnja cjevovoda, izgradnja bazena  i izgradnja pumpne stanice, a ukupna vrijednost projekta je 70.994,00 KM.

Dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjednica OO HDZ-a BiH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, dopredsjednica ŽO HDZ-a BiH ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača i općinski vijećnik Stipo Krišto, nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača i predsjednik Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak obišli su vodovod „Kula“, zajedno s predsjednicom TO HDZ-a BiH Kula – Skradno Gordanom Vidović, te izrazili zadovoljstvo realizacijom ovog projekta koji je značajno olakšao i unaprijedio životne uvjete mještanima ovog naselja.