Naslovnica Vijesti Potpora TO Bare budućem načelniku Stipi Krišti

Potpora TO Bare budućem načelniku Stipi Krišti

276

Temeljni ogranak Bare dao je punu potporu kandidatu HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača Stipi Krišti, kao i kandidatima HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača.„Uistinu je velika čast, ali i odgovornost biti kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača, jer zasigurno neće biti lako. Ali, čvrsto vjerujem da zajedno možemo učiniti više i bolje, možemo izboriti promjene i unaprijediti život u našoj Busovači“, kazao je kandidat za načelnika općine Busovača i općinski vijećnik Stipo Krišto na predizbornom skupu OO HDZ-a BiH Busovača održanom sinoć u Temeljnom ogranku Bare, sukladno epidemiološkim mjerama.

Nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača i predsjednik Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak u svom govoru je istaknuo koliko je važno osigurati većinu u Općinskom vijeću, a pritom imati i načelnika koji će podržati prijedloge i projekte koji su značajni za sve u Busovači. „Na listi HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača nalazi se trideset osoba različite životne dobi, s različitim zanimanjima i iskustvima, ali su to osobe koje svojim trudom i radom žele i mogu pridonijeti tome da naša Busovača bude ljepša i bolja, za sve nas koji ovdje živimo“, kazao je nositelj liste HDZ-a BiH za OV Busovača Josip Mravak.

Uime domaćina, nazočnima na skupu obratio se predsjednik TO HDZ-a BiH Bare, zamjenik predsjednika Općinskog vijeća i kandidat HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača Marko Šantić, koji je u svom govoru, na osnovu iskustva u Općinskom vijeću, istaknuo probleme s kojima se vijećnici HDZ-a BiH susreću u svom radu, jer nemaju potporu načelnika, i koliko je teško, u takvim uvjetima, izboriti se za projekte značajne za sve u Busovači. Također, predstavio je i ostale kandidate HDZ-a BiH za OV Busovača koji su iz Temeljnog ogranka Bare: Irenu Lukin, Darija Marušića i Marka Ljubosa.

Prevažno je da svi 15. studenog izađemo na Općinske izbore, kako bi svima bilo ugodnije, bolje i ljepše u našoj Busovači, poručeno je sa predizbornog skupa u Temeljnom ogranku Bare.