Naslovnica Vijesti Snažna potpora TO Rasno budućem načelniku Stipi Krišti

Snažna potpora TO Rasno budućem načelniku Stipi Krišti

104

„Uvjeren sam da uz vašu potporu možemo učiniti Busovaču, pa samim time i naše Rasno boljim mjestom za život svih nas i naše djece, da možemo izboriti promjene koje će unaprijediti našu općinu, naša naselja, kako bi svima nama bilo ljepše i bolje živjeti u našoj Busovači“, kazao je kandidat za načelnika općine Busovača Stipo Krišto, na predizbornom skupu OO HDZ-a BiH Busovača u Temeljnom ogranku Rasno, održanom sinoć, sukladno epidemiološkim mjerama.

Nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača i predsjednik Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak istaknuo je značaj i ulogu Općinskog vijeća u donošenju važnih odluka, kao i značaj pozicije načelnika. Također, predstavio je kandidate HDZ-a BiH za OV Busovača, pritom istaknuvši da se tu radi o izuzetno kvalitetnim i sposobnim osobama koje su spremne suočiti se s izazovima i zalagati se za bolju Busovaču.

Kandidatkinja za OV Busovača i predsjednica TO ZŽ HDZ-a BiH „KKK“ Rasno Antonija Vujica zahvalila je na potpori svojim mještanima, kao i OO HDZ-a BiH Busovača, te istaknula promjene za koje će se zalagati kroz svoj rad u Općinskom vijeću i pozvala mještane da izađu na izbore, „kako bi zajedno izborili promjene za nas, naše obitelji, djecu i mlade koji žele ostati, raditi i živjeti u Busovači“.

Nazočnima na skupu obratili su se i dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i predsjednica OO HDZ-a BiH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić koji su u svojim govorima, uz iskrenu zahvalnost na dosadašnjoj potpori, istaknuli važnost izlaska na izbore za sve Hrvate u općini Busovača, za sva hrvatska naselja, koja su u posljednjih 12 godina zapostavljena.„Ne smijemo dopustiti da i naredne četiri godine gledamo kako se jednostrano upravlja i raspoređuju sredstva Općine, kako naša, hrvatska naselja, bivaju zapostavljena i dobivaju minimum, a ne ono što im, odnosno što nama, Hrvatima pripada. Stoga, 15. studenog izađimo na izbore i izborimo promjene za sve nas koji ovdje živimo i radimo“, poručili su visoki dužnosnici HDZ-a BiH.