Naslovnica Istaknuto RADNA MJESTA I GOSPODARSKA AKTIVNOST VAŽNI ZA OSTANAK I OPSTANAK

RADNA MJESTA I GOSPODARSKA AKTIVNOST VAŽNI ZA OSTANAK I OPSTANAK

303
Predsjedništvo OO HDZ-a BiH Busovača održalo je sastanak s gospodarstvenicima s područja općine Busovača na kojemu je razgovarano o stanju u gospodarstvu u Busovači, te su izneseni problemi s kojima se suočavaju gospodarstvenici, s ciljem iznalaženja rješenja u sinergijskom djelovanju za poboljšanje trenutnog stanja, posebice u okolnostima pandemije.

Razgovarano je i o posljedicama pandemije koronavirusa na gospodarstvo, pri čemu je istaknuta nužnost planiranja programa pomoći, konkretnih mjera i plana oporavka, radi očuvanja gospodarstva, a samim time, i radnih mjesta.
Na sastanku je razgovarano i o Udruzi gospodarstvenika općine Busovača koja formalno postoji, ali, zbog indolentnosti općinske administracije, ne bilježi velike rezultate.
Potrebno je oživiti Udrugu gospodarstvenika, te na raspolaganje staviti općinsku administraciju kako bi se pomoglo gospodarstvenicima, s ciljem zajedničkog djelovanja i povećanja gospodarske aktivnosti i očuvanja postojećih, te otvaranja novih radnih mjesta, poručeno je sa sastanka.
Također, istaknuta je važnost Općinskih izbora, te uvjerenje kako će općinska vlast na čelu sa Stipom Krištom biti veća potpora gospodarstvenicima s područja općine Busovača, te kontinuirano raditi na unapređenju gospodarskog sektora.

RADNA MJESTA I GOSPODARSKA AKTIVNOST VAŽNI ZA OSTANAK I OPSTANAK

Predsjedništvo OO HDZ-a BiH Busovača održalo je…

Objavljuje HDZ BiH BusovačaUtorak, 10. studenoga 2020.