Naslovnica Istaknuto ZŽ KKK ŽSB: Odgovorno i solidarno 15.studenog.

ZŽ KKK ŽSB: Odgovorno i solidarno 15.studenog.

333
Pet dana pred Lokalne izbore u BiH, iznimno je važno poslati snažnu poruku da su žene jednako sposobne, ako ne i sposobnije u mnogim životnim situacijama, te nema mjesta sumnji i predrasudama kada se njihova imena ugledaju na glasačkim listićima.

U organizaciji Županijskog odbora Zajednice žena HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača“ ŽSB, pod vodstvom predsjednice Suzane Krišto, organizirano je predstavljanje kandidatkinja na predstojećim Lokalnim izborima, te uloga i značaj žene u društvu i politici.
Predsjednice i predstavnice Općinskih organizacija Zajednice žena HDZ BIH: Lucija Pavlović (Bugojno), Ankica Komšić (Busovača), Antonija Miličević (Fojnica), Danijela Franjčević (Kreševo), Mirjana Medić (Kiseljak), Josipa Barnjak (Novi Travnik), Ivanka Mađar-Šimić (Travnik) i Ljiljana Pranjović-Kovač (Vitez) predstavile su Planove rada općinskih organizacija Zajendice žena u predizborno vrijeme s naglaskom na ulogu i značaj žene u politici i društvu.
Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ ŽSB Suzana Krišto u svom govoru istaknula je važnost nadolazećih Lokalnih izbora, iskazala punu podršku svim kandidatima ispred HDZ BIH, a posebno ukazala na značaj glasovanja za žene, članice Zajednice Žena „Kraljica Katarina Kosača“.
“Od ukupno 292 kandidata, u Županiji Središnja Bosna, ispred lista HDZ-a BIH na predstojećim Lokalnim izborima, 121 je kandidatkinja. Sve su to veoma obrazovane i aktivne članice HDZ-a BIH, te nositeljice odgovornih uloga u društvu. Vrijedne, marljive i sposobne i iza sebe imaju značajne rezultate kako u radu za društvenu zajednicu tako i u političkom djelovanju.
Sjetite se svih ovih sjajnih žena i kada budete glasovali, neka vam one budu inspiracija.“, kazala je predsjednica Suzana Krišto.
Sjednica je organizirana uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje su preporučene od nadležnih institucija.

Pet dana pred Lokalne izbore u BiH, iznimno je važno poslati snažnu poruku da su žene jednako sposobne, ako ne i…

Objavljuje Zajednica žena “Kraljica Katarina Kosača” ŽSBUtorak, 10. studenoga 2020.